Assamblea extraordinaria per a la elecció del candidat

El 19 de Febrer del 2011 es guardarà en el quadern de bitàcora del PSC de Sant Pere de Ribes com el dia de la reelecció d’en Josep Antoni Blanco com a candidat a les eleccions municipals del 22 de Maig del 2011.

I ho fa amb contundència i amb peu ferm. Amb la força que li otorga el vot unànim de la família socialista del nostre municipi.

Un socialisme que camina al costat del seu candidat, que interpreta amb acertada seguretat que no es moment de flaqueses; es moment de treballar per una ciutadania que, el que més necessita, es un cop de mà.

I és perquè hem de compensar la irresponsabilitat de la dreta nacionalista que només pensa en retallar les columnes dels serveis públics essencials enlloc de doblegar el llom i treballar, que necessitem un candidat, ara més que mai, amb una clara devoció per les polítiques més socials.

Tots junts, fent pinya, tenim la oportunitat de minimitzar aquelles mancances que es produiran si el senyor Mas no reconsidera les seves desicions de deixar enrera aquells que ni una mutua i ni una concertada es puguin pagar.

Deixa un comentari